Esküvő fotózás

Az esküvő fontos mérföldkő az életetekben, amelyre életetek végéig emlékezni fogtok. Ebben szeretnék segíteni nektek azzal, hogy megörökítem az esküvőtök minden fontos pillanatát, melyekre jó szívvel gondoltok majd vissza 10 vagy 50 év múlva is.

Hogyan vegyétek fel a kapcsolatot?

Ha szimpatikusnak találtátok a bemutatkozásomat és tetszettek a képeim, írjatok nekem a lenti űrlapon keresztül vagy a hello@fototh.hu email címre.

Mikor érdemes foglalni? 

Bármikor! De érdemes akkor, ha már megvan az időpont a nagy napra.

Hogyan egyeztetünk? 

A személyes találkozónak akadálya lehet a távolság vagy a jelenlegi vírushelyzet. Online videó-chaten vagy telefonon is tudunk beszélni.

Mik ezek a fontos pillanatok?

Jegyes fotózás

Esküvő előtt készülő képek, ahol talán utoljára szerepeltek mint menyasszony és vőlegény. A legjobb képek azok, amik a ti személysigéteket adja vissza vagy a hobbitokat örökíti meg.

Ceremónia fotózás

Legyen ez templomi szertartás vagy házasságkötési ceremónia, ez az egyik legfontosabb pillanat egy esküvőn. A fogadalomtétel, gyűrű felhúzás, az első hitvesi csók, szeretteink őszinte öröme és a könnytől csillogó szemek.

Vendégek fotozása

Az esküvő nem is lenne igazi a család és a barátok nélkül. Azért szervezkedtetek ilyen sokat, hogy együtt örüljenek veletek ezen a nagy napon. Csoportképeket, az elkapott arcokat és ezt a közös örömet fogjátok visszanézni.

Fogadás fotózás

A lagziban már az önfeledt ünneplés. A közös koccintás, a finom vacsora, a romantikus első tánc és persze az "ereszdelahajam" hangulat, buli kifulladásig. Ezeket az érzéseket és emlékeket konzerváljuk együtt képekbe.

Ha kérdésetek van, tegyétek fel bátran!

13 + 3 =